torstai 29. heinäkuuta 2010

Viimeinen KYH valmis

Sain viimeinkin pääteltyä langat ja pingotettua tämän viimeisen, vielä keskeneräisenä olleen KYH-työni. Nyt ne on kaikki valmiina!!! Olen niin tyytyväinen itseeni, että sain nämä kaikki 26 aloitettua käsityötä valmiiksi. Yleensä innostun aloittamaan paljonkin erilaisia töitä, mutta paljon jää kyllä keskeneräiseksi lojumaan käsityökorin pohjalle. Jos tällainen samanlainen tempaus tulee vielä joskus uudestaan,aion kyllä osallistua.


Mutta tässä tämä liina valmiina:


Palasista virkattu liina, aloitettu 24.6, valmis 28.7
Malli: "Lea, virkkausideoita" no.4/2008, malli 32
Koukku:1,25
Lanka:Novita virkkauslanka
Koko: n.50x85

Oli kyllä suuritöinen liina, vaikka palasia ei kovin paljon olekaan. Lankojen päättelyssäkin meni parisen päivää (joka palassa oli 4 langanpätkää, reunuksessa n.8 eli yhteensä n.130 pientä pätkää...). Lisäksi minulle tuli melkoinen moka reunusta virkatessani. Ostin uuden lankakerän ja olin tehnyt tuota reunusta jo muutaman PITKÄN kerroksen. Katsoessani liinaa sitten kerran oikeassa päivänvalossa, ihmettelin, miten se oli niin kumman näköinen. Ja kuten arvata saattaa, olin ostanut luonnonvalkoista lankaa täysin valkoisen sijasta!!! Niin siinä sitten purettiin kaikki reunuskerrokset ja aloitettiin sama uudelleen oikean värisellä valkoisella. 

Olen nyt tehnyt samalla mallilla vähän pienempää liinaa, siihen tulee vain 21 palaa, tässä palasia on 32.

Näin se on tämä Kesäyön Hullutus-tempaus minun kohdaltani nyt virallisesti valmis. 


Laitanpa tähän vielä kuvia näistä meidän kissoista:

Nämä pikkukissathan syntyivät toukokuun loppupuolella. Ovat niin syötävän suloisia kaveruksia. Näistä pitää varmaan kohta luopua ja etsiä niille uusi koti. Nämä kyllä tuntuvat NIIN omilta, että miten niistä voi luopua...


Pikkukissat, eli Nipsu ja Napsu, kuten me heitä nimitämme, tykkäävät nukkua kaikissa tosi ahtaissa paikoissa. Tämäkin kori on niin pieni, että ne kahdestaan mahtuvat siihen juuri ja juuri. Mutta eiköhän yhtenä päivänä ollut äiti-Tildakin tunkenut samaan koriin:
Ahtaaksi käy nukkumapaikka...5 kommenttia:

 1. Kaunis, kaunis liina.
  Ja niin ihanat värit :)

  VastaaPoista
 2. Valtavan kaunis liina, voi kun osais itsekin tehdä.
  Suloisia kissalapsia, voi harmi jos pitää luopua, mutta sellasta se on, ovat kauniita väreiltään :)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina! Suloisia kissakuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis liina! Onneksi olkoon. Urakkasi on ohi.

  VastaaPoista
 5. Upea lopetus KYHille tuo liina. Onnea! Saat olla ylpeä.

  VastaaPoista