perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kesäyön hullutus n:o 2

Niin se vain tämäkin hullutus etenee päivä kerrallaan. Aloituksia kuitenkin löytyy, vaikka välillä iskee jo paniikki, että mitäs sitä huomenna...

...jotakin on jo valmistunutkin, KYH 2
Wingspan-huivi , neulottu ohuesta sukkalangasta, jonka vyöte on hukkunut aikoja sitten. Ja en tykkää tästä yhtään! Ensinnäkin lankaa oli vain yksi kerä, joten tästä tuli liian pieni. Toiseksi lanka oli liian kirjavaa tähän malliin, joten nuo "siivet" ei erotu kunnolla.
Muuten tosi helppo ja nopea malli, taidanpa aloittaa uuden projektin eri langasta...Tämä oli siis aloitettu 2.6 ja valmistui 8.6.

KYH 6, virkatut korvikset. Yhdet tuntuivat liian pieneltä projktilta yhdelle päivälle, joten tein kahdet. 
Näihin löytyi ohje täältä

Aloitettuja on KYH 7, tiskirätti.


 KYH 8, otetaan-mitä-löytyy-sniikkerit:


KYH 9, virkattu suorakaidekori

Laitanpa tähän vähän itseänikin varten listaa näistä KYH-töistäni:
KYH#1 - Virkatut tossut, valmiina 2.6
KYH#2 - Perussukat
KYH#3 - Wingspan-huivi, valmiina 8.6
KYH#4 - Kämmekkäät, valmiina 5.5
KYH#5 - Virkattu pikkuliina
KYH#6 - Virkatut korvikset, valmiina 6.6
KYH#7 - Tiskirätti
KYH#8 - Sniikkerit
KYH#9 - Virkattu kori
.......

Kuten olen jo aiemminkin kirjoitellut, minulla todettiin reuma helmikuussa. Nivelet ovat olleet nyt viikon verran tosi hyvässä kunnossa, vaikka olen tuolla pihallakin tehnyt lapiohommia. Eilen iltapäivällä kuitenkin alkoivat sormet tuntumaan taas tosi jäykiltä ja kipeiltä. Illalla ne olivat jo TOSI kipeät ja turvonneet.
Sorminivelet koukistuu tuommoiseen asentoon ja ne ovat niin kipeät ja arat, että niitä ei saa suoristettua eikä koukistettua enempää. Teeppä tuommoisilla patukoilla sitten käsitöitä.....
6 kommenttia:

 1. Huivista tuli kiva, eikä ainakaan mun silmään haittaa paljoa se, ettei siivekkeet näy. Enemmän saa katselija pohtia, miten on saatu aikaiseksi se huivin muoto. (;

  Toivottavasti nivelet nyt rauhoittuisivat, ettei KYH mene pilalle. Rauhassa vaan ja pieniä projekteja, niin pääset maaliin asti. (:

  Ps olen muuten uusi lukija, joka löysi tänne juurikin kyhäilyn kautta. (:

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivihan siitä tuli! Korvikset ovat kauniit,malli saattaa kopioitua täällä :) Harmillista noiden nivelien kanssa,toivottavasti tilanne rauhoittuu,kivut ei ole kivoja! Onnea Kyh:iin!

  VastaaPoista
 3. Miustakin huivion tosi tyylikäs, tykkään väristä.
  Korvikset on hauskoja.

  harmi noita siun sormias. Nivelrikkoisena osaan aavistaa kipusi määrän. Jaksamista ja voimaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Wingspan-huivin lanka näyttää vähän Nallen muutaman vuoden takaiselta "raita"langalta. Neuloin itse siitä silloin neulepaidan kummitytölle ja näyttää kyllä hyvin paljon samalta neulottuna. Ehkä se lanka on sitä! =)

  VastaaPoista
 5. Äitini kädet olivat aluksi samanlaiset, nyt vielä pahemmat. Kipeät. Hänellä on nivelrikko, joka on perinnöllinen. Omani oireilevat jo vähän, mutta kun jätän sianlihan syömättä ei ole kipuja. Kivuista huolimatta, käsityöt on hänenkin elämänsä suola.

  VastaaPoista