tiistai 7. elokuuta 2012

Clapotis-huivi

Kun joku neule jää lojumaan, oli syy sitten mikä tahansa, niin sitten se lopulta unohtuu. Näin kävi tälle minun huivilleni. Aloitin sen neulomisen jo viime talvena, sain valmiiksikin aika nopeasti. Sitten olisi ollut vuorossa pingottaminen. Heitin huivin kuitenkin johonkin hyllylle, johon se sitten oli jäänyt. Nyt vaatehuonetta siivotessani tämäkin löytyi, enkä edes ollut muistanut, että minullahan on tämmöinenkin huivi tehtynä. Ei muuta kuin huivi pingotukseen, sunnuntaina kiireesti tyttären kanssa pihalla kuvattiin ja tässäpä lopputulos


Clapotis-huivi by Kate Gilbert.
Lanka tässä oli Zitron Trekking Hand Art, jonka ostin alunperin sukkalangaksi. Tein tämän muistaakseni nelosen puikolla ja todella monella silmukkamerkillä. Tämmöisellä pätkäraidoitetulla langalla huiviin saadaan nuo poikittaiset raidat ja nuo reikäosuudet syntyy pudotetuilla silmukoilla.
(Kuvat ei todellakaan ole kovin hyviä, oli vähän liian aurinkoinen paikka kuvata.)Sadepisarat ne taas täällä ropisee, taitaapa tulla tästäkin päivästä taas käsityöpäivä.

Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijani ja hyvää päivänjatkoa kaikille!7 kommenttia:

 1. Nätti huivi, sade täälläkin vaivaa että ei pääse ulos värjäystouhuihin, eilen myös tuli kuuroina, joten pitää odotella päivän selkeytymistä.

  VastaaPoista
 2. Ihana tummasävyinen huivi.
  Ai... jollekin muullekin käy noin. Itsekin joskus löydän jotain, enkä edes sellaista muistanut olevan olemassakaan :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, tuli ihan puolukkamättäät mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis huivi ja ihanan värinen:-)

  VastaaPoista
 5. Upea huivi, ja nuo värit, kuin syksyinen metsä.

  VastaaPoista
 6. Tosi upea huivi! Kiva kuulla, et muillaki on vähän viivettä noissa viimeistelyjutuissa :D

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis! Näyttää ilmeisesti vaativammalta kuin oikeasti on.

  VastaaPoista