sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Paperinarusta tehtyjä

Miten voi olla mahdollista, että minulla on tällä hetkellä niin monta keskeneräistä käsityötä? Miten minä en saa nyt mitään valmiiksi? Apuva!

Kun ei kerran ole mitään valmista esitettäväksi, niin laitanpahan tähän muutaman kuvan jo parisen vuotta sitten tehdyistä paperinaru-tekeleestä

Tämän olen tehnyt sillä pitsikukkahärvelillä. Tässä on leveämmän mustan paperinarun päälle kieputettu valkoinen ohuempi paperinaru ja vastaavasti valkoisen leveämmän päälle musta ohuempi paperinaru. Kukkaset olen yhdistänyt pienillä metallirenkailla.

Näihin kahteen sain aikoinaan idean Annelin blogista. Pingotin tavallisen taulupohjan päälle pellavakangasta ja  neuloin paksuilla puikoilla paperinarusta siihen sopivan kokoisen palasen. Paperinaruneuleen ompelin sitten käsin kiinni taulupohjaan ja kuumaliimalla liimasin vielä päälle nuo kukkaset.Tämän tekemisestä onkin sitten vähän kauemmin kuin pari vuotta, aikoinaan täkäläisessä käsityökeskuksessa myytiin näihin tarvikepaketteja
Pyöröpuikolla sileää oikeaa, sisällä on metallirenkaat. Olisi ehkä ollut parempi kuvata illalla, olisi paremmin näkynyt nuo valot.


Täällä on nyt niin sateinen ja pilvinen sunnuntai-päivä. Lankojakin edelleen värjäilen, nytkin on sienikeitos tuolla ulkona porisemassa.

14 kommenttia:

 1. Kivoja nuo kaikki !
  Oikein säikähdin, että onkos täällä minun tauluni :))

  VastaaPoista
 2. Tosi mukavan näköisiä nuo paperinaru työt.

  Keskeneräisten kanssa kamppailen miekin, miks ihmeessä ei voi tehä yhtä valmiiks ennenkun aloittaa uuden.:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä Sisko, toivottavasti tulee hyvät väriliemet! Tuossa vyyhtesin langat, eilen en jaksanut, keltaiset seitikit keittelin vielä illalla, samettijalkajuttuun tein yhden jutun eile... katsotaan mitä siitä tulee.. mielenkiinnolla aloittelen värjäyshommelit kohta kun tuossa purasen vähän jotain ja lähden ulos, ensin pitää sahata halot puoliksi ennenkuin pääsee tulet laittaa... Pilvessä ilma täälläkin, välillä tulee vettä. Mutta hyviä värjäyksiä.

  VastaaPoista
 4. Samanlainen fiilis täälläkin. Tuntuu, että kaikkea tekee, mutta mitään ei valmistu. Kesken on lähemmäs kymmenen työtä. Toivottavasti saa edes yhden tälle viikolle valmiiksi saakka.

  Kauniita paperinarutöitä olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Kopasta löytyy minullakin useampi työ kesken, kaippa ne joskus valmistuu. On siellä myöskin tuon ylemmän seinävaatteen kukkasia valmiina, tosin valkoisina, muttei vielä koottuna.
  Harmaata ja sateista se on ollut täälläkin.

  VastaaPoista
 6. Tottahan se on että käsitöitä tekevillä on monta rautaa tulessa ja tuntuu ettei ikinä tule valmista :)

  VastaaPoista
 7. Et ole yksin useamman käsityön loukussa olija. Itsellä niitä löytyy myös useita ja nytkin on mietinnässä uuden työn aloitus.
  Paperinarutyösi ovat kivoja. Itsellekin tuli nyt mietintään, että josko paperinarusta minäkin.

  Täällä sateloo vettä ja lämmintä n. 5 astetta. Mukavaa alkavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 8. Oletpa tehnyt todella kauniita paperinarutauluja.

  VastaaPoista
 9. Hieno lamppu. Minullakin on jossain tuollaiset renkaat lamppua varten. Ainakin 10v on ollut jemmassa. Tuo seinävaate on kiva :)

  VastaaPoista
 10. Upeita töitä olet tehnyt paperinarusta... aivan mahtavia:-)

  VastaaPoista
 11. Hei älä sitä sure, jos on keskeneräisiä töitä, niitähän on kaikilla jotka käsillään jotakin tekevät.
  Kauniita paperilankatöitä Sinulla :>)

  VastaaPoista
 12. Ihana seinäryijy. Minkä kokoisia nuo renkaat sulla tuossa on ?

  VastaaPoista