sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kädenlämmittimet

Minä, joka kesälläkin pidän villasukkia jalassa, olen myös semmoinen, jolla palelee aina myös käsiä. Onneksi joku on keksinyt nämä ranteenlämmittimet.

 All Grown Up Arm Warmers, joihin virkkausohje löytyy täältä.
Lanka on Novitan Isoveli, jota kului näihin 96g. Koukku oli 5,5. Vähän tein muutoksia ohjeeseen, koska luultavasti ohjeen lanka oli ohuempaa.
 
Kyllä näillä nyt minunkin hyppyset luulisi pysyvän lämpiminä.


Tytär haki pari viikkoa sitten itselleen kissanpennun. Eilen illalla tämä Kusti-poika oli ensimmäistä kertaa meillä käymässä. Ja meidän omat rouvathan ei tästä pikkupojasta sitten tykänneet ollenkaan. Pitkään siinä aluksi kyräiltiin nurkan takaa tuota ihmetystä, vanhempi meidän kissoista ei suostunut tekemään minkäänlaista lähempää tutavuutta Kustin kanssa. Nipsu sen sijaan rohkaistui menemään vähän lähemmäs.
Pikkuinen olisi niin mielellään halunnut vähän leikkiäkin, mutta Nipsu ei moisiin lapsellisuuksiin suostunut. Toivottavasti nämä joskus ajan myötä tottuvat toisiinsa

Täällä on nyt niin sateinen ja harmaa sunnuntai, ettei yhtään harmita, vaikka pitää mennä illaksi töihin. Muu perhe jääkin tänne sitten viettämään isänpäivää.

Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa ja kiitos kaikista kommenteista, joita olette jättäneet!
8 kommenttia:

 1. kauniit lämmittimet, ja tarpeelliset.
  Ihana tuo pikkunen Kusti

  VastaaPoista
 2. Ihanan lämpimän näköiset lämmittimet ja upeat kissakuvat.

  VastaaPoista
 3. Mainion oloiset lämmittimet:) ja tuollaistahan se usein on uusiin pikkuisiin tutustuessa. Vanhat parrat yrittävät pitää arvokkuudestaan kiinni, hih! Ihana pikkuinen!

  VastaaPoista
 4. Kivat lämmittimet!
  Tuollaiset voisi tehdä itsellekin.
  Täälläkin on harmaata, vaikka vähän maassa oleva lumi onneksi valoa antaakin.

  Suloisia kisuleita!

  VastaaPoista
 5. Hei ja kiitos ihanasta blogistasi. Laitoin itseni lukijaksi, niin nyt saan kirjoituksesi ja kuulumisesi suoraan omaan blogiini. Vierailin myös 'Virkkaus' blogissasi, kiitos näistä blogeista. Terv. Kankuritar.

  VastaaPoista
 6. Oikein kauniit lämmittimet.
  Nuo on lämpöisetkin !

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköiset käsien lämmittimet ja suloistakin suloisempi pikkukissi.

  VastaaPoista