sunnuntai 16. joulukuuta 2012

JOULUKUUN SNY-PAKETTI

Kävin jo viime perjantaina hakemassa postista Salaisen Neuleystäväni lähettämän paketin. Kaikkien kiireitten takia paketin sisällön kuvaaminen on nyt tällä kertaa näin viivästynyt. Tiesin jo ennen paketin avaamista, että sieltä löytyy tuttuun tapaan kaikkea ihanaa, ja niin kävi taas.

Paketissa oli neljä kerää ihanan pehmeää Baby Merino-lankaa, kauniissa rasiassa tuikkukynttilöitä, karkkia (jotka piti piilottaa, että ehdin kuvata) sekä niin IHANA posliini-enkeli. Langoille on nyt jo suunnitelma valmiina, tuikkukynttilöitä tulee poltettua paljon, karkit katoaa varmasti parempiin suihin ja tuo kaunis enkeli pääsee hyllylle entisten enkeleitteni viereen.
Kaikkien näitten syksyn aikana saamieni pakettien lähettäjäksi paljastui Kirsi/Kisa Punaisen talon elämää-blogista. Nyt kun kävin hänen blogiaan katsomassa, niin huomasin, että olin siellä joskus aiemminkin käynyt jonkun toisen blogin kautta, tietämättä sitä, että hän näitä paketteja minulle lähettää. Hyvin siis salaisuus säilyi loppuun asti. Sydämelliset kiitokset sinulle vielä kerran näistä lähettämistäsi paketeista, kaikki ovat olleet niin onnistuneita ja mieluisia.


5 kommenttia: