keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Nuhanenänä

Töissä on ollut todellinen flunssa-aalto ja tottakai se sitten iski minuunkin. Kurkku oli kipeä koko eilisen päivän, nenä vuotaa ja eilen illalla nousi kuumettakin. Tänään sitten parantelen tautia täällä kotona, vaikkakin vähän huonolla omallatunnolla. Kuten kaikki varmasti tietää, hoitoalalla ei välttämättä palkata sijaista tekemään sairaspäiviä, niinkuin ei aina minunkaan työpaikallani. Elikkä siellä ne nyt työkaveri-raukat puurtavat osan minunkin työstäni tänään...No jospa tästä jo viikonlopuksi paranee työkuntoon, ettei enää useampi saisi tartuntaa.

Viime vuonna ennen joulua oli oikea huivien-kutomus-buumi. Tein niitä aika monta, joululahjoiksi ja itselle. Tykkään neuloa näitä niskasta aloitettavia huiveja, vaikka muistan ensimmäistä aloittaessani, kuinka en millään aluksi ymmärtänyt kaavioita.

                            Minttumaari-huivi
                            lanka: joku komeron kätköistä löytynyt
                            puikot: 4,5 Addi-pyöröpuikko

                        Vielä sama huivi lähempää


Kyllä tällekin huiville vielä nimi löytyy, ohje on hukassa, enkä 
kuolemaksenikaan saa päähäni,mikä huivi on kyseessä!
Lanka: Drops Alpaca, ja sitä meni tosi vähän  
                                 Sama huivi lähempääSalomonin-solmuilla tehty huivi. Virkattu todella ohuesta koneneulonta-langasta, joka ei tunnu ikinä loppuvan...
                             lähikuvaa...


Ohje: Moda 3/2006, malli no:8
Virkattu pienistä palasista, jotka yhdistetty huiviksi. Väri on ihana sammalenvihreä.

                Lyhythihainen jakku, malli nro 118-4    
Neuloin tämän jakun DROPS DELIGHT -langalla täysin ohjeen mukaan 3,5 numeron bambupuikoilla.Oli aika hidas kutoa noinkin ohutta lankaa ohuilla puikoilla, varsinkin etukappaleissa, joissa neulottiin koko ajan lyhennettyjä kerroksia. Tästä tuli kerrankin todella onnistunut neulomus pitkään aikaan.


Viimeisiä lankahankintoja:

Näihin on jo suunnitelma valmiina!!!
Novitan virkkauslankaa, ruskea itselle, mustasta tulee virkattu palaliina työkaverille.Kirppislöytö, miljoonia metrejä ohutta koneneulontalankaa kympillä. Näistä saa vaikka mitä kun yhdistää. Lisänä pikku nöttönen ohutta virkkauslankaa, otin, kun oli niin herkullisen väristä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti