torstai 28. lokakuuta 2010

Salainen neuleystävä, paketti 2

Eilen oli posteljooni tuonut postilaatikkoon pakettiosoitekortin. Koska tiesin, mikä paketti olisi kyseessä, en malttanut odottaa, vaan lähdin vielä illalla käymään postissa noutamassa lähetyksen. Tultuani kotiin, olin kuin pikkulapsi jouluaattona melkein repimässä pakettia auki.
Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikin:
 Todella kivasti, tervehdyksin pakatut pikku-pussukat, joista paljastui kaikki nämä:
Kaksi neulottua patalappua...sormiani lämmittämään (tulivat kyllä todelliseen patalappujen tarpeeseen), lautasliinoja...syksyn sävyjä ruokapöytään, kiva yllätys kardemummakahvi...päivääni piristämään, kaksi kerää Novitan Puro-lankaa...pakkasöitä lämmittämään (oli kyllä mieleiseni värisävyt), todella kauniita paperinarukukkia, 6 Partyliten tuikkukynttilää...pimeneviin iltoihin (pidän kovasti tuoksukynttilöistä) sekä kortti, joissa oli tervehdys ja kuulumisia snyltäni.
Vaikka salainen neuleystäväni kirjoittikin kortissaan, kuinka vaikeaa kuitenkin on tietää toisen mieltymyksiä pakettia suunnitellessaan, niin voin kyllä sanoa, että nyt hän kyllä osui täysin kymppiin! Aivan ihanat tuotteet olit kyllä osannut valita, halaus ja tuhannet kiitokset sinulle salainen ystäväni. Tänä iltana aion keitellä vähän kardemummaista kahviani ja nauttia sitä tuikkukynttilöiden tunnelmassa.

2 kommenttia:

  1. Laitoin pienen välimuistamisen tulemaan, onkohan tullut perille??? Piti kortti laittaa pakettiin mukaan, mutta unohtui.

    VastaaPoista