sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Viikonloppuylläri

Salainen neuleystäväni lähetti minulle todella mieluisan viikonloppuyllätyslahjan. Lauantaina löytyi postilaatikosta pieni nätti paketti, jota en todellakaan ollut osannut odottaa. Paketista paljastui makea yllätys:


Makeaa mutusteltavaa lauantai-illaksi sekä tähän vuodenaikaan tosi tarpeellinen heijastin. Tuhannet kiitokset sinulle salainen neuleystäväni, karkit on kyllä tähän aikaan sunnuntaista jo huvennet parempiin suihin, mutta heijastimesta on hyötyä koko talveksi.

Yhdet sukatkin olen saanut valmiiksi. Ne on kyllä valmistuneet jo aika päivää sitten, mutta en ole ehtinyt tänne laittaa.

Samainen neuleystävä lähetti minulle syyskuussa paketin, jossa ollut lanka on tässä nyt sukkaparina.
Lanka on Regia Design Line Jazz Color, puikkoina 2,75 kantikkaat sukkapuikot. Silmukoita oli 64 ja lankaa meni hippusen vaille 100 grammaa. Nämä sukat taidan pitää itse, vaikka aluksi ajattelin ne jollekin joululahjaksi.

Ensimmäiset joutortutkin on tälle marraskuulle paistettu ja syöty. Ulkona palaa lyhdyissä jo kynttilät, onkohan tämä jo sitä alkavaa joulunodotusta...

7 kommenttia:

 1. Oletpa neulonut kivat sukat. Muista ottaa heijastin käyttöön näillä pimeillä.

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit sukat! Ihanat värit. Tulee jotenkin rauhallinen olotila kun katselee näitä sukkia, pidä vaan itse ne :)

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat!
  Arvaas muuten mitä; kun tulen blogilistalta tänne, niin se linkki ei suoraan päästä tänne, vaan avaa saman sivun uudelleen. Kun avaan "lisätietoja" sivun, niin siitä linkistä pääsen. Onkohan muilla sama ongelma, vai hylkiikö systeemi vain minua? En tiedä tiesitkö? Blogisi on siis suosikeissani, josta yritän tulla.

  VastaaPoista
 4. Siististi neulotut ja kauniit sukat.Kivaa vaihtelua ettei koko varsi ole joustinneuletta. Piti ihan googlettaa tuo lanka, aivan ihana. Taidan hakea sitä seuraavaksi projektiksi itsellekin!

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat, ja herkullisen paketin sait ♥

  Blogeihin kommentointi näyttää tänään onnistuvan, kun minäkin tähän jo olen yrittänyt monet kerrat :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Sartsan kommenttiin, mulla sama ongelma. Pitänyt siitä kans mainita, mutta enpä ole muistanut.

  Joko on paketti saapunut perille???

  Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista