maanantai 28. toukokuuta 2012

Kesäyön hullutus

Minäkin ilmottauduin nyt toista kertaa  kesäyön hullutukseen. Toissa kesänä osallistuin ensimmäisen kerran ja sain kaikki aloitukseni ajoissa valmiiksi. Saa nähdä, miten tänä kesänä käy näiden töppöisten reumasormieni kanssa...Mitään kovin suuritöistä en aiokaan nyt aloittaa, jospa kuitenkin jotain pieniä tekeleitä saisi tehtyä.

Vaihdoin blogini ilmettäkin vähän selkeämmäksi, ainakin itse nyt tykkään tästä valkoisesta. Kävijälaskuri vain katosi johonkin taivaan tuuliin, sen verran onnistuin töppäämään. Ei muuta kuin aloittamaan taas alusta, vaikka en minä tiedä, onko koko kävijälaskurista mitään hyötyä, vaikka toisaalta taas onhan se mukava nähdä, käykö täällä kukaan.

Kesälomakin tässä jo häämöttää aivan kynnyksellä, huomenna olisi vielä aamuvuoro,  loppuviikko on vapaata ja maanantaina sitten alkaa neljän viikon loma. Kunhan tämän flunssan saisi nyt selätettyä, sitkeä tauti tuntuu olevan. Kävin tänään työterveyslääkärillä ja sain antibioottikuurin keuhkoputkentulehdukseen. Jospa tämä olo nyt helpottuu.

Pihatyötkin on hyvällä alulla. Niitäkin pitää tehdä hissukseen, nivelet kyllä ilmoittavat, jos liian kovasti rehkii lapion kanssa. Mutta hiljaa hyvää tulee...


Kun ei nyt ole mitään valmista käsityötä näytettäväksi, niin tässäpä on minun nuorempi kissani Nipsu, joka tykkää nukkua peiteltynä sängyssä....

5 kommenttia:

 1. Voi.... onko sinulla reuma ?
  Ikävä juttu :(

  Mutta me päästään lomalle samaan aikaan, vaikka minä lomailenkin koko kesän :)

  Kiitos kun kävit minua ilahduttamasaa kommentillasi ja oikein hyvää viimeistä työviikkoa, ennen lomaa !

  VastaaPoista
 2. Nipsullapa on oikeat kissanpäivät.

  VastaaPoista
 3. Minä en uskaltanut tuohon hullutukseen mukaan aikapulan vuoksi, vaikka varmasti olisi kivaa.

  VastaaPoista
 4. Minä lähdin myös mukaan hulluttelemaan. :) Bloggerillahan on omatkin tilastot, joista saa vähän osviittaa kuinka paljon käy ja mistä tulleet yms. Sinne pääsee, kun menet "omat blogit" sivulle ja klikkaat blogisi nimen alla olevaa käppyrää. Itse nimittäin tajusin tuon vasta hetki sitten.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pinni vinkistä, sieltähän ne tilastot löytyi, kun osasi hakea...

  VastaaPoista