maanantai 9. joulukuuta 2013

Kolmas ja viimeinen paketti salaiselta jouluystävältäni

Osallistuin tänäkin vuonna salainen jouluystävä-rinkiin. Tarkoituksena on lähettää ja vastaanottaa kolme pakettia tuntemattomalta jouluystävältä syksyn aikana, oman henkilöllisyyden saa paljastaa vasta viimeisen lähetyksen mukana.

Sain postista ilmoituksen tästä viimeisestä minulle lähetetystä paketista jo aikoja sitten, mutta koska olen nyt ollut työnkierrossa parikymmenen kilometrin päässä toisella puolen pitäjää ja posti on päinvastaisessa suunnassa parinkymmenen kilometrin päässä, niin siksi minulla oli vasta tänään vapaapäivän takia mahdollisuus käväistä hakemassa postista ko. lähetys.

 Paketista paljastui näin kauniisti käärityt lahjat ja jokaisen mukaan oli liitetty oma pakettikortti tekstin kera.Voi ihanuus, mitä kaikkea sain: joululauluja cd:n, pieniä namusia, kauniin kristallienkelin, tuoksukynttilän, pattereilla toimivat led-valot, pikkuisen kangaskassin, jonka sisällä oli NIIN kauniita huurrettuja joulupalloja, koristenauhaa ja pikkuinen joulupukki. Mukana oli myös itsetehty kaunis joulukortti, josta paljastui salaisen jouluystäväni henkilöllisyys eli hän on Milja/Otavamuori täältä.

Sydämelliset kiitokset sinulle Milja näistä kaikista ihanista ja kauniista lähetyksistä, joita olet minulle lähettänyt. Olet todellakin osunut aina oikeaan valitessasi näitä lahjoja minulle näihin kaikkiin lähetyksiin.
KIITOS!!!


4 kommenttia:

 1. Sait aivan mahtavan paketin, ihania nuo pallot.

  VastaaPoista
 2. ♥olipa ihana paketti! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Joulu taisi tulla paketin muodossa salaiselta ystävältä. Ihana lahja. :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä. Oli oikein mukava kasata sinulle pakettaja. Mukava kuulla että pidit niistä ja ovat toivottavasti tuottaneet iloa ja joulumieltä.

  Hyvää ja onnellista joulua.

  VastaaPoista