keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Vauhdikasta menoa

Minulla oli eilen tosi kiireinen päivä. Olin töissä aamuvuorossa, kahdestaan työkaverin kanssa hoidimme 14 muistisairasta asukasta arkikuntoon, niin kiire oli, etten ehtinyt edes syömään koko työvuoron aikana. Töitten jälkeen olin saanut kutsun erään tuttavani luo, hän halusi esitellä minulle kaunista puutarhaansa. Siellä viivähti toista tuntia, sitten oli jo kiire kotiin laittamaan ruokaa. Kiireellä kyhäsin porukalle sapuskaa jota nälkäinen porukka kiireellä pisteli poskeensa. Koska jo työpäivä oli ollut niin raskas, olivat polveni todella kipeät. Minulla on särkylääke poretablettina, joten laitoin sen vesilasiin tarkoituksena mennä lääkkeen otettuani huilaamaan. En tiedä , miten se tapahtui, mutta makuuhuoneeseen mennessäni löin varpaani TOSI KIPEÄSTI sängyn jalkaan. Vesilasi lensi lattialle ja minun kiireeni loppui siihen paikkaan.


Tässäpä kiireen tulos: murtunut pikkuvarvas, joka tänään lääkärissä teipattiin. Ja voin kyllä sanoa, että murtunut varvas ON KIPEÄ. Kenkien jalkaan laittamista ei kannata edes ajatella, niin kipeä tuo varvas on. Onneksi nyt sattui olemaan kolme vapaapäivää, töihinmeno ei nyt kyllä onnistuisi. Tässäpä sitä nyt hiljaa hissuttamalla liikutaan, perjantaina menen uudestaan lääkärille, sitten katsotaan, onnistuuko lauantaina  töihinmeno.

6 kommenttia:

 1. Auts, tuon on tosiaan täytynyt sattua kamalasti.
  Lepäile ja parantele varvastasi, onneksi on kesä ja tarkenee avojalaoin.
  Lämmin halaus.

  VastaaPoista
 2. No voi toista! On varmaan kipeä, tiedän! Toivottavasti toipuu pian entiselleen:)

  VastaaPoista
 3. Tunnen tuskasi, minun pikkuvarpaani on joskus murtunut ja se on ihan sairaan KIPEÄ! Pikaisia paranemisia :).

  VastaaPoista
 4. Minun isovarpaani murtui viime kesänä ja oli kipeä monta viikkoa. Pelkäämpä ettet pääse töihin vielä vähään aikaan. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 5. Voi voi tuota sinun varvastasi! Joko se on parempi?

  VastaaPoista