perjantai 3. tammikuuta 2014

Sukkia, sukkia, sukkia!!!

Mikähän siinä on, että kyllähän noita tavallisia perussukkia aina neuloo, mutta kun joku sitten päättelisi ne langat! Tässä ennen joulua sain valmiiksi monet sukat, mutta kun se niiden viimeistely aina venyy ja venyy...Ja vaikka tavallisissa sukissa ei edes ole kuin pari-kolme lankaa pääteltävinä, niin sittenkin...

Tänä aamuna sain kuitenkin itsestäni niin paljon irti, että sukat on nyt esittelykunnossa.

Sukat tyttärelle, lanka Nalle, olikohan Joulupuu nimeltään. Puikot 3,5, silmukoita 14x4. Lankaa kului 75 g.Sukat itselle, lanka Regia 4-fädig Color. Puikot 2,5 ja silmukoita 16x4. Lankaa kului 80g.


Sama lanka näissäkin.
Sukat itselle, lanka Nalle ja varressa Nalle Taika. Silmukoita 14x4, puikot 3,5. Lankaa näihin meni yht. 88g.Samasta langasta sukat tyttärelle, lankaa kului näihin vähän enemmän eli 95g.

Nyt taas pysyy varpaat lämpiminä!


Vähän alakuloisena minä vietän täällä vapaapäivää. Vaikka se onkin luonnonlaki, että jälkeläiset jossain vaiheessa kaikki lentää pesästä ulos niin silti minusta on aivan kamalaa, että meidän nuorimmainenkin astuu armeijan harmaisiin nyt loppiaisena. Jotenkin noiden kahden vanhemman kotoa pois muuttaminen on ollut helpompaa, kun tähän on kuitenkin aina yksi vielä jäänyt. Ja kun tämä kuopus on vielä meidän iltatähti, paljon nuorempi kun vanhemmat sisaruksensa, niin eihän häntä millään raaskisi tuonne maailmalle vielä lähettää. Varusmiespalveluksensa hän suorittaa kaiken lisäksi Sodankylässä asti eli tuntuu kuin hän lähtisi maailman ääriin. Voi tätä emon luopumisen tuskaa...15 kommenttia:

 1. Komeita sukkia. Minua vähän nauratti tuo lause : kyllähän sukkia neuloo. Minä kun en saa yksiäkään tehtyä :)
  Mukavaa alkanutta vuotta 2014 ♥

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä nuorimmaisen kotoaähtöön :)

  Lankojen päättely on tylsää, mutta yritän tsempata itseäni saamaan neuleet julkaisukuntoon.

  VastaaPoista
 3. Monet upeat sukat oletkin neulonut, hauskoja nuo seeprakuvioiset.
  Niin ne poikaset lentää pesästä, mutta tuleehan ne aina takaisin likapyykki mukanaan:))))

  VastaaPoista
 4. Nättejä sukkia kaikki :)
  Niin se aika kuluu ja lapset lähtee omilleen...

  VastaaPoista
 5. On siinä sukka poikineen!
  Haikeaa se on, kun lapset lentää pesästä. Meilläkin on jo kaikki muualla, nuorimmainen siellä Itävallassa asti. Ei minustakaan kahden vanhimman lähtö tuntunut oikein miltään, kun nuoremmat jäivät vielä. Nyt sitä vain odottaa, milloin tulevat käymään. =)

  VastaaPoista
 6. Minullakin on ollut sukkabuumi, kuuluukohan se jotenkin tähän vuodenaikaan. :D

  VastaaPoista
 7. Kauniita sukkia. Meillä lähtee kans nuorin pojista armeijaan huommenna. Isot veljet antoivat viimme hetken neuvoja tänään.
  Tyttik.

  VastaaPoista
 8. Oletpa tehnyt monet kauniit sukat.
  Hyvää Loppiaista!

  VastaaPoista
 9. Hienoja sukkia ja kyllä se olo siitä helpottuu:)

  VastaaPoista
 10. WoW mitkä tiikerisukat.
  Kyllähän se opettelua vaatii emolta, kun viimeinenkin poikanen lähtee omille siivilleen kotipesästä.
  Auringonsäteitä!

  VastaaPoista
 11. Voi sellaista sen on, luopumisen tuskaa. Minulta lähti yhdessä oven avauksessa neljä vanhinta mukeloa pois kotoa. Vanhin meni naimisiin, seuraava lähti armeijaan, seuraava lähti vuodeksi Lontooseen ja neljänneksi vanhin muutti lähikaupunkiin opiskelemaan. Silloin tuntui koti hiljenevän kerralla. Nyt toistakymmentä vuotta myöhemmin ollaan siinä tilanteessa että väliilä on lähes kolmekymmentä henkeä koolla viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Nyt nautin rauhasta ja hiljaisuudesta, kun teinit enää kotona, ehkä sen viisi vuotta. Aika aikaa kutakin ja kaikkeen tottuu, siihen lasten lähtöönkin.

  VastaaPoista
 12. Hienoja lämpimän näköisiä sukkia, joita nyt tarvitaan ;>)

  VastaaPoista
 13. Ihania nuo sukat, suosikkini ovat nuo eläinkuosi-sukat =))
  Luopuminen on aina vaikeaa, mutta tuleehan se poika sieltä välillä lomille =))

  VastaaPoista