torstai 12. elokuuta 2010

Jotakin valmista

Miten tämä elokuu on nyt ollutkin semmoista kiireaikaa, ettei käsityörintamalla oikein taphdu mitään! Töihin palaaminen loman jälkeen vie tietysti melkein kaikki voimavarat, nyt alkoi sitten koulut, mattoja on pesty ja puutarhaa hoideltu. Lisänä vielä ne kaksi ihanaa naapurissa asuvaa lastenlasta, jotka tykkäävät olla mummulla hoidossa. Siinäpä se yhden ihmisen aika sitten varmasti meneekin. 

Yhdet sukat on kuitenkin valmistuneet:

River Rapids Socks
Lanka: Garnstudio Fabel
Menekki:n.70g
Puikot: Kolláge Yarns neliskanttiset sukkapuikot no.2,75


Mallineuletta on vain varsiosassa, koska mielestäni kuvio ei erottunut tarpeeksi hyvin tällä raidoitetulla langalla. Vaikka kyllähän tuo valmiissa sukassa silti aika hyvin näkyy. Tein taas kerran liian lyhyen varsiosan, minulla on aina sama pelko, että lanka loppuu kesken. Nyt lankaa jäi niin paljon, että paljon pitemmät varret olisin kyllä voinut tehdä. Varvasosan päättelyyn löysin ohjeen jostakin neuleblogista, eli laitoin viimeiset 24 silmukkaa kahdelle eri hakaneulalle, käänsin sukan nurinpäin ja tein kolmella puikolla päättelyn. Aika siisti ja helppo keino päätellä sukka.
Meidän kissa-äitikin kävi sitten leikkauksessa viime viikolla. Enää meille ei sitten tule enempää pikkukissoja. Hyvin on leikkaushaava parantunut. Suurin ongelma oli kissan sisällä pitämisessä, viikko piti olla sisäkissana. Se oli kyllä meidän Tildalle vaikeaa, lisäksi piti olla erossa pikkupennuista, jotka tietysti naukuivat makuuhuoneen oven takana surkeana äitiään. Nyt on taas kaikki ennallaan, äiti opettaa taas ulkosalla lapsilleen kissojen tapoja ja sisällä ne hurisevat yhdessä kasassa tyytyväisenä nukkumassa.


Nyt pitää alkaa valmistautumaan taas yhteen yhdeksäntuntiseen iltavuoroon. Jospa tässä vielä ehtisi aloittaa neulomaan uudet villasukat...7 kommenttia:

 1. Niin ja ihana kuviointi, varmasti pehmoiset ja lämpimät :)

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla täällä...
  Kauniit sukat!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, ihanat värit. Ja muutenkin mukavan oloisia neuleita täällä näyttää olevan =)

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat, kaunis palmikkovarsi :)

  VastaaPoista
 5. Eksyin jonkun muun blogista tänne ja olipa mielenkiintoinen. Piti lukea ja ihastella käsitöitäsi ihan alkuun asti.

  VastaaPoista