lauantai 7. heinäkuuta 2012

Neulottuakin

Tänä kesänä olen virkannut melko paljon, mutta on täällä neulottukin. Näitä huiveja on näkynyt monessa blogissa, joten minäkin halusin itselleni tällaisen


Ohje löytyy Moda-lehdestä, 2011/4, malli 19. Neuloin huvini Drops Delight-langasta, jota kului n. 100g.
Helppo malli, joskin reunapitsikuviossa viimeisellä kerroksella silmukoita oli 472...Minulla on tuossa mäntymetsän reunassa vähän semmoinen puoleksi unohdettu alppiruusun alku, liian kuivaan paikkaan alkujaankin istutettu. Nyt se kuitenkin aikoo ruveta kukkimaan

En tiedä, voikohan alppiruusua siirtää vai pitääkö sen antaa olla paikallaan siinä, mihin se on istutettu?

Nyt tuli jo viimein lämpimät ilmatkin. Ainakin täällä meillä on nyt helteistä ja aurinkoista. Minullakin on nyt muutama vapaapäivä  tässä edessä, joten aion nauttia kesästä ja kukkasista...7 kommenttia:

 1. kaunis huivi.
  Alppiruusun voi ihan hyvin siirtää,mieluimmin keväällä.Sillä on aika pieni juuristo, tarvii paljon kastelua siirtämisen jälkeen.
  Kiva toi kukkapenkin reunus.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on huivi ja kukkasi niin ihania ja reheviä! Tuo puureunus kukkapenkissä näyttää mukavalta, taidanpa napata idean siitä, jos sallit.

  VastaaPoista
 3. Voi mahotonta miten kaunis huivi.
  Ja alppiruusun voi siirtää, niinkus kosotäti jo vinkkailee. Juuret ovat aika pinnalla. Kerran oli Huvila ja huussi ohjelmassa jakso, missä siirsivät tosi vanhojakin ja ISOJA rodoja menestyksekkäästi.

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana huivi. Itselläkin on tarkoitus jossain vaiheessa tehdä jonkinlainen iso huivi, mutta kun malleja on niin paljon ihania, että on vaikea päättää :)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava huivi hauskalla reunuksella♥

  VastaaPoista
 6. Mikä on tuo sinertävä alppiruusu ? <3 Todella taitava oot käsistäsi!!

  VastaaPoista