keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Etuperin-takaperin tossut

Olen monessa blogissa nähnyt tehtävän näitä todella mukavan näköisiä tossuja. Niillä on hauska nimikin ja näyttävät ensin aivan kuin pientä käsilaukkua pitäisi kädessä.Mutta sitten kun ne laittaa jalkaan, ne istuvat todella hyvin

Etuperin-takaperin tossut, helppo ohje löytyy tästä osoitteesta.

Nämä tossut tein Laurin villalangasta, jonka olen värjännyt jollakin kasvilla, en vaan muista millä. Lankaa kului 75g neljän numeron puikoilla. Mukavat ja helppotekoiset tossukat, kannattaa kokeilla, jos tällaisista tykkää.


Täällä sataa taas vettä ja kiireinen työilta on jälleen edessä, niinpä toivottelenkin kaikille oikein hyvää keskiviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Nuo tossut on yksi parhaimmista, helpot tehdä ja mukavat pitää.
  Kiva kun muistutit niistä,:)

  VastaaPoista
 2. Näyttävät hauskoilta ja todella istuvilta. Täytyykin kokeilla joku kerta.

  VastaaPoista
 3. Kauniit tossut väri on kaunis. Malli on helppo. Olen tossuja neulonut löysin jonkun vanhan ohjeen.Lapsenlapseni 4 v. tuli kerran käsityöhuoneestani ja hänellä oli tossut käsivarrsessa "tekisitkö mumma minullekin tälläiset karvalaukut"

  VastaaPoista
 4. Uusia tossuja tarviisin, oliskohan tässä se malli tälläkertaa.

  VastaaPoista
 5. Nämä on todellakin kivat tossut... Lauri poikani teki sellaiset ala-asteen kässässä ja ne onnistuivat todella hienosti myös, sopivat hyvin tottumattomallekin neulojalle siis. Käsiala ei luonnollisestikaan ollut yhtä siistiä kuin sinun tossuissa, mutta se ei vaikuttanut siihen tyytyväisyyteen jonka poika sai kun veti omat tossut kotona jalkaansa ja esitteli minulle.

  VastaaPoista
 6. Onpa hauskan näköiset tossut. Täytyykin jossaivaiheessa itsekkin kokeilla tehdä tuollaiset.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen noita joskus tehnyt. Ajattelin, että lahjaksi kun laittaa, saattaa saaja vähän aikaa ihmetellä, että mitäs nämä nyt on...
  Kivat ja mukavat jalassa:)

  VastaaPoista
 8. Ei uskoisi tossuiksi, mutta jalassa näyttävät hyviltä.

  VastaaPoista
 9. Kassiksi miekii ensin katsoin. Kivan malliset ovat ja mulla oiskin oikein paksua Raggegarn lankaa, josta vois kehitellä tuollaiset sisätossukat. Se lanka kun ei oikein sukiksi neulottuna mahdu minkäänlaisiin saappaisiin, on niin paksua jankkia.

  VastaaPoista
 10. Minäkin neuloin keväällä kahdet tuollaiset, mutta sinun näyttää napakammilta. Tein itse jostain vyötteettömästä langasta, oli varmaan akryyliä.

  VastaaPoista