torstai 13. syyskuuta 2012

Virkatut sukat

Sain yhdet sukatkin taas valmiiksi, tällä kertaa ne on tehty virkkaamalla

Nämä on virkattu Laurin villalangasta, jossa on 75% villaa ja 25% polyamidia. Jotenkin kauhean liukasta tuo lanka oli, vaikka muuten kyllä oli semmoista miellyttävän pehmeää. Lankaa näihin sukkiin kului melkein 150g.

Eikä kantapään kavennuksetkaan tuottaneet ongelmia.

Näihin sukkiin löytyy ohje viimevuotisesta Novitan sukkalehdestä.


Nyt kun ollut muutama lämmin päivä, niin on tarennut ulkonakin askarrella kaikenlaista. Kanaverkosta ja sammaleesta syntyi meidän pihalle uusi kissa.


Siinä se nyt seistä nököttää kukkapenkin reunassa. Pää on ehkä vähän suhteettoman suuri muuhun ruumiiseen verrattuna, mutta muuten pysyy tukevasti pystyssä. Jos joku muukin haluaa tehdä pihalleen samanlaisen, voisin laittaa tänne vaikka vähän ohjeenpoikastakin.

Muuten tuossa pihamaalla ei paljon enää kukkaset kuki, muutama sentään löytyy
Meinasipa melkein unohtua kertoa yksi asia, nimittäin meidän kuopus sai eilen ajokortin! Illalla hän kävi jo antamassa äidille autokyytiä eikä edes hermostunut antamiini neuvoihin. Täällä syrjäkylässä asuessa ajokortti on kyllä melkein välttämätön, jos aikoo johonkin päästä liikkumaan. Haikeaa vain on se, kuinka nuorimmainenkin nyt tuntuu jo aikuiselta, eihän tästä viimeisestä haluaisi millään päästää irti...


Viikko on taas kallistumassa loppua kohden, oikein hyvää torstai-päivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Voi voi, nuo virkatut näyttävät nekin kauniilta. tykkään tuosta pinnasata. Omalla listallanikin on nuo virkatut, koska en ole ikinä virkannut sukkia ja ohje näytti käyttökelpoiselta. Harmi vain, kun kaikkea tekisi meili neuloa ja kokeilla, ja siksipä minullakin on sata työtä yhtäaikaa menossa. Ehkä minun pitäisi tehdä kohta päätös etten ala mitään uutta, ennenkuin olen tehnyt muut aloittamani. Mutta tiedän etten pysty siihen...

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttävät virkatut sukat. Minulla on työjonossa odottamassa sekä virkatut sukat että lapaset.

  VastaaPoista
 3. Kivat napakat sukat.

  Teillä on vielä kivasti kukkaloistoa, meillä alkaa olla jo syksyn värejä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään noista sukista !
  Ja wautsi mikä kisu :)

  VastaaPoista
 5. Komea on teidän uusi "katti".

  VastaaPoista
 6. Kuule.... vaikka on sata kommenttia, niin jokaisen luen ja jokainen on YHTÄ TÄRKEÄ :)

  VastaaPoista