keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

No höh!

Hehkutin kovasti tuossa kuun ensimmäisenä päivänä osallistuvani blogihaasteeseen, jossa blogipostaus piti tehdä joka päivä nyt maaliskuussa. Nyt on pakko luopua koko haasteesta, syynä on yhtäkkiä maanantai-iltana huippuunsa kohonnut verenpaine, joka ei vieläkään hellitä. Kaksi iltaa olen yli puolenyön maannut päivystyksessä tarkkailussa, sydänfilmit ja verikokeet on otettu. Verenpainelääkitys aloitettiin tänään joten nyt en halua ottaa minkäänlaista ylimääräistä stressiä näiden blogipostauksien kanssa vaan otan nyt vähän rennommin lepäilemällä. Jospa nuo paineetkin tuosta lääkityksen myötä vähän alenisivat.

Tsemppiä vain kaikille muille ko. haasteeseen osallistujille!

10 kommenttia:

 1. OHO!, ota sie vaan ihan rennost ja hoida itses kuntoon, bloggaat sitte kun jaksat, tääl myö pysytään ja ootellaan siun paranemista.
  Enkeleitä vierellesi:)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa pitää huolta itsestään ja kuunnella oloaan. Stressiä ei kannata ottaa, sydänvaivat odottavat muuten ovella. nimimerkki kokemusta on.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, nyt pitää ottaa rennosti, eikä tressata millään asioilla.
  Tsemmppiä ja pikaista laskua paineille ♥

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä sinulle! Nyt lepäilyä ja stressitöntä aikaa toivon sinulle.

  VastaaPoista
 5. No voi! Tsemppiä ja jaksamista sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti paineesi laskee pikaisesti.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti lääkitys auttaa ja olosi on jo parenpi. Itselläni oikeiden lääkkeiden löytyminen onnistui heti ekalla yrittämällä ja 5 vuoden jälkeenkin olen vielä pienellä lääkityksellä liikenteessä ja verenpaineet ovat pysyneet hyvinä.
  Joten toivon sinulle kaikkea hyvää ja stressi tosiaan pois =))

  VastaaPoista
 8. Ei kun rennommin vain ja niin paljon omaa aikaa kun mahdollista! Jaksamisia!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti lääkkeet auttaa ja verenpaineet pysyy kurissa. Nyt lepoa ja rauhoittumista :)

  VastaaPoista
 10. Minulla kohosi paineet ja kolesterolit kun alkoivat vaihdevuodet, noin 10 vuotta sitten. Sain heti niin hyvän verenpainelääkkeen, ettei ole tarvinnut muita koittaakaan. Vaan nyt vaivaa välillä tuo eteisvärinä. Sen kanssa ei oikein kannata stressata. Pahemmin sitten tykyttelee.
  Paranemisia toivotan sulle.

  VastaaPoista