tiistai 20. tammikuuta 2015

Tuubeja

Ostin jo syksyllä paikallisesta Lankakamarista tarjouksessa ollutta erikoislankaa. Lankavyötteessä sanottiin, että lanka on käsintehtyä, jossa on  solmittu erilaatuisia langanpätkiä yhteen. Lanka olikin aika erikoista, siinä oli ohutta ja paksua vuorotellen, välillä oli kaikenlaisia koristeita ja tupsuja.
Langassa on 55% polyesteriä, 27% polyamidia ja 18% muita kuituja.

Ostin tuota lankaa kaksi vyyhtiä ja neuloin niistä tuubihuivit.


 Molemmat huivit on neulottu kuutosen pyöröpuikolla sileää oikeaa. Silmukoita laitoin molempiin 130. Hauskaahan tuosta langasta oli neuloa, kun ei edeltäkäsin yhtään tiennyt, minkälaatuinen langanpätkä seuraavan solmun jälkeen ilmestyy.


Meilläpäin on nyt parina päivänä ollut reilusti pakkasta, tänä aamuna mittari näytti -21 astetta. Nyt iltasella pakkanen onneksi vähän jo lauhtui, enää ei ole kuin viitisentoista astetta. Vapaapäivä on mennytkin takan ääressä televisiota katsellen. Huomenna on vielä yksi vapaapäivä ja aioinkin käyttää sen siivoamalla viimeisetkin joulujutut pois.
9 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköisiä. Heti tuli mieleen, että tuommoista lankaahan voisi itsekkin tehdä kaikista erikoisista nöttösistä mitä on joskus jäänyt. Täytyykin kokeilla. Sinun tuubeissasi on vaan niin hyvä väri molemmissa ♥

  VastaaPoista
 2. Sain jonain vuonna lahjaksi vastaavaa valkoisena pari kerää. Toisesta tein lahjan antajalle huivin vyötteen ohjeen mukaan, mutta toisesta voisin kokeilla tuubia.

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska lopputulos, aika piristävän näköisiä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tuubit, tuollainen lanka tekee neuleesta tosi ilmeikkään.
  Hui mikä pakkanen meillä vaan -11

  VastaaPoista
 5. Tuubi tuo hyvin langan erikoisuuden esille.

  VastaaPoista
 6. Upeita tuubihuiveja. Suosikkini on tuo oranssi =))

  VastaaPoista
 7. Tosi hauskan näköiset!!
  Itsellänikin on kasapäin erilaisia tuåsahtelevia efektilankoja, pitäisiköhän pätkiä ja tehdä tuubeja, tulisivat viimein käyttöön... :o)

  VastaaPoista
 8. Hienoja persoonallisia huiveja.
  Minulla on langanpätkälankaa ... hyvä idis.
  Sukkelia puikkoja!

  VastaaPoista