keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Palmikkosukat

Olen aikaisemmin hyvin vähän neulonut sukkia ns. paksummista villalangoista. Nyt kun noita lankoja on tullut värjättyä, niin olen oikein yllättynyt, kuinka mukavaa ja nopeaa on tehdä sukkia myös paksummasta langasta. Minullahan on nyt jo melkoinen varasto värjättyä 7-veljestä lankaa, joten sukkalankojen ei luulisi loppuvan kesken.

Palmikkosukat Novitan viimevuotisesta sukkalehdestä. Lanka on sinipuun lastuilla värjättyä 7-veljestä, jota kului näihin sukkiin 105g neljän numeron puikoilla. Aika voimakasta tuo sinipuun väri on, saa nähdä pysyykö väri pesussa.


Sain syyskuun yllätyspaketissa salaiselta neuleystävältäni valkoista Dropsin Karisma-lankaa sekä Kool-Aid juomajauhetta langan värjäystä varten. Yhtenä iltana sitten värjäsin nämä langat
Näissä on värinä Mango, Cherry sekä Mandarin-Tangerine. Aika siistit, kuten meidän 5-vuotias pojantytär sanoi nämä nähdessään.


Kosotäti oli blogissaan kokeillut kuvakollaasin tekemistä ja onnistunut siinä tosi hyvin. Ja pitihän sitä minunkin sitten kokeilla. Ilmainen ohjelma tämän tekemiseen löytyy esim. täältä.
Näissä kuvissa on ne minun rakkaat kissani.

Hyvää syksyistä loppuviikkoa kaikille!
15 kommenttia:

 1. Paksuilla langoilla saa nopeasti valmista. Kaunis väri ja malli sukissa:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Ihania kuvia kissoista :) Aloitin uuden blogin,tervetuloa kylään :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kisukuvia <3

  Paksuista langoista saa tosiaan nopeasti valmista, mutta ei oikein ole minun juttuni. Jo Maija/Nallekin tuntuu liian paksulta sukkalangalta.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :) ja herkkua tuo KoolAid-värjätty lanka!

  VastaaPoista
 5. Kool Aidilla saa todellakin mitä erikoisempia lankoja ja niillä mukavan näköistä jälkeä neuloessa. Keräsin muuten eilen ison läjän suppilovahveroita ja siinä sitten samassa löytyi vielä verihelttaseitikkiä ja muita seitikkejä. Kiva kuvakollaasi kissoista... hmm pitäisiköhän minun tehdä myös meidän koirista...

  VastaaPoista
 6. Aiettä on iloiset nuo KoolAidilla värjätyt langat.

  Sie oot tehny tosi kivan kissa kollaasin, kiva kuns ain siutkin innostumaan:)

  VastaaPoista
 7. Just kattelin tuota samaa sukkamallia, vaan päädyinkin toiseen :)

  VastaaPoista
 8. Nätit sukat ja tykkään väristä! Nuo 7- veikat.

  VastaaPoista
 9. Mä kans olen ollut viime päivinä samoissa ajatuksissa sukkien suhteen, kun olen mieltynyt tekemään noista ohuista langoista. Mutta kyllä 7 veikasta tulee nopeammin valmista kuin 100 g/420 m langoista, mukavaa vaihtelua siis kun saa näkyvää aikaiseksi nopeammin =)

  VastaaPoista
 10. Kauniit sukat! KoolAideilla saa kyllä makeita värejä lankoihin :)

  VastaaPoista
 11. Ihan mielettömän siistejä lankoja, sanon minä :)

  VastaaPoista
 12. Kauniit sukat ja suloisia kissoja :) T: Sny

  VastaaPoista